Personvern

Takk for at du valgte å være en del av samfunnet vårt på Tek 1 AS. Vi er forpliktet til å beskytte din personlige informasjon og din rett til personvern. Hvis du har spørsmål eller bekymringer om denne personvernerklæringen, eller vår praksis med hensyn til din personlige informasjon, kan du kontakte oss på info@zore.no.

Når du besøker nettstedet vårt zore.no ("Nettstedet"), og mer generelt, bruker noen av våre tjenester ("Tjenestene", som inkluderer Nettstedet), setter vi pris på at du stoler på oss med din personlige informasjon. Vi tar personvernet ditt veldig alvorlig. I denne personvernerklæringen søker vi å forklare deg på en klarest mulig måte hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den og hvilke rettigheter du har i forhold til den. Vi håper du tar deg litt tid til å lese nøye gjennom det, da det er viktig. Hvis det er noen vilkår i denne personvernerklæringen du ikke er enig i, vennligst avbryt bruken av tjenestene våre umiddelbart.

Denne personvernerklæringen gjelder all informasjon som samles inn gjennom tjenestene våre (som beskrevet ovenfor, inkluderer nettstedet vårt), samt alle relaterte tjenester, salg, markedsføring eller arrangementer.

Les denne personvernerklæringen nøye, da den vil hjelpe deg å forstå hva vi gjør med informasjonen vi samler inn.

INNHOLDSFORTEGNELSE

1. HVILKEN INFORMASJON SAMLER VI INN?
2. HVORDAN BRUKER VI INFORMASJONEN?
3. VIL INFORMASJONEN DIN DELES MED NOEN?
4. HVEM BLIR DINE INFORMASJONER DELT MED?
5. BRUKER VI COOKIES OG ANDRE SPORINGSTEKNOLOGIER?
6. HVA ER VÅRE STILLINGER PÅ TREDJEPARTS-NETTSIDER?
7. HVOR LENGE HOLDER VI PÅ INFORMASJONEN DIN?
8. HVORDAN BEHOLDER VI INFORMASJONEN SIKKER?
9. SAMLER VI INN INFORMASJON FRA MINDREÅRIGE?
10. HVA ER DINE PRIVATRETTIGHETER?
11. KONTROLL FOR FUNKSJONER SOM IKKE SPORES
12. OPPDATER VI DENNE MERKNADEN?
13. HVORDAN KAN DU KONTAKTE OSS OM DENNE MERKNADEN?
14. HVORDAN KAN DU ANMELDE, OPPDATERE ELLER SLETTE DATAENE VI HENTER FRA DEG?

1. Hvilken informasjon samler vi inn?

Personlig informasjon du gir oss
Kort fortalt: Vi samler inn personlig informasjon som du gir oss.
Vi samler inn personlig informasjon som du frivillig gir oss når du registrerer deg på nettstedet, uttrykker interesse for å innhente informasjon om oss eller våre produkter og tjenester, når du deltar i aktiviteter på nettstedet eller på annen måte når du kontakter oss.
Den personlige informasjonen vi samler inn, avhenger av konteksten for samspillet ditt med oss og nettstedet, valgene du tar og produktene og funksjonene du bruker. Den personlige informasjonen vi samler inn kan inneholde følgende:
Personlig informasjon gitt av deg. Vi samler inn navn; telefonnummer; e-post adresse; postadresser; brukernavn; faktureringsadresser; og annen lignende informasjon.
Betalingsdata. Vi kan samle inn data som er nødvendige for å behandle betalingen din hvis du foretar kjøp, for eksempel betalingsinstrumentnummeret ditt (for eksempel et kredittkortnummer) og sikkerhetskoden som er knyttet til betalingsinstrumentet ditt. Alle betalingsdata lagres av Shopify. Du finner linkene til personvernerklæringen deres her: https://www.shopify.com/legal/privacy
All personlig informasjon du gir oss må være sann, fullstendig og nøyaktig, og du må varsle oss om eventuelle endringer i slik personlig informasjon.

Informasjon automatisk samlet inn
Kort fortalt: Noe informasjon - som din IP-adresse (Internet Protocol) og / eller nettleser- og enhetsegenskaper - samles automatisk når du besøker nettstedet vårt.

Vi samler automatisk inn viss informasjon når du besøker, bruker eller navigerer på nettstedet. Denne informasjonen avslører ikke din spesifikke identitet (som navn eller kontaktinformasjon), men kan omfatte enhets- og bruksinformasjon, som IP-adresse, nettleser- og enhetsegenskaper, operativsystem, språkpreferanser, henvisende URL-er, enhetsnavn, land, sted , informasjon om hvordan og når du bruker nettstedet vårt og annen teknisk informasjon. Denne informasjonen er primært nødvendig for å opprettholde sikkerheten og driften av nettstedet vårt, og for våre interne analyse- og rapporteringsformål.
Som mange virksomheter samler vi også inn informasjon gjennom informasjonskapsler og lignende teknologier.
Informasjonen vi samler inn inkluderer:
• Logg og bruksdata. Logg- og bruksdata er tjenerelatert, diagnostisk, bruks- og ytelsesinformasjon våre servere samler automatisk når du går inn på eller bruker nettstedet vårt og som vi registrerer i loggfiler. Avhengig av hvordan du samhandler med oss, kan disse loggdataene inkludere IP-adressen din, enhetsinformasjon, nettlesertype og innstillinger og informasjon om aktiviteten din på nettstedet (for eksempel dato / klokkeslett som er knyttet til din bruk, sider og filer du har sett på, søk og andre handlinger du tar, for eksempel hvilke funksjoner du bruker), informasjon om enhetshendelse (for eksempel systemaktivitet, feilrapporter (noen ganger kalt "crash dumps") og maskinvareinnstillinger).
• Enhetsdata. Vi samler inn enhetsdata som informasjon om datamaskinen, telefonen, nettbrettet eller andre enheter du bruker for å få tilgang til nettstedet. Avhengig av hvilken enhet som brukes, kan disse enhetsdataene inneholde informasjon som IP-adressen (eller proxy-serveren), enhets- og applikasjonsidentifikasjonsnumre, plassering, nettlesertype, maskinvaremodell Internett-leverandør og / eller mobiloperatør, operativsystem og systemkonfigurasjon informasjon.
• Stedsdata. Vi samler inn stedsdata som informasjon om enhetens plassering, som kan være enten presis eller upresis. Hvor mye informasjon vi samler inn, avhenger av typen og innstillingene til enheten du bruker for å få tilgang til nettstedet. For eksempel kan vi bruke GPS og annen teknologi for å samle inn geolokaliseringsdata som forteller oss din nåværende posisjon (basert på IP-adressen din). Du kan velge bort å tillate oss å samle inn denne informasjonen enten ved å nekte tilgang til informasjonen eller ved å deaktivere posisjonsinnstillingen på enheten din. Merk imidlertid at hvis du velger å velge bort, vil du kanskje ikke kunne bruke visse aspekter av tjenestene.
Informasjon samlet inn fra andre kilder
Kort sagt: Vi kan samle inn begrensede data fra offentlige databaser, markedsføringspartnere og andre eksterne kilder.
For å forbedre vår evne til å tilby relevant markedsføring, tilbud og tjenester til deg og oppdatere våre poster, kan vi få informasjon om deg fra andre kilder, for eksempel offentlige databaser, felles markedsføringspartnere, tilknyttede programmer, dataleverandører, samt fra andre tredjeparter. Denne informasjonen inkluderer postadresser, jobbtitler, e-postadresser, telefonnumre, hensiktsdata (eller brukeradferdsdata), IP-adresser (Internet Protocol), sosiale medieprofiler, sosiale medie-URL-er og egendefinerte profiler, for målrettet reklame og markedsføring av hendelser.

2. HVORDAN BRUKER VI INFORMASJONEN?

Kort fortalt: Vi behandler informasjonen din for formål basert på legitime forretningsinteresser, oppfyllelse av kontrakten med deg, overholdelse av våre juridiske forpliktelser og / eller ditt samtykke.
Vi bruker personlig informasjon samlet inn på nettstedet vårt for en rekke forretningsformål beskrevet nedenfor. Vi behandler din personlige informasjon for disse formålene i avhengighet av våre legitime forretningsinteresser, for å inngå eller utføre en kontrakt med deg, med ditt samtykke, og / eller for å overholde våre juridiske forpliktelser. Vi angir det spesifikke behandlingsområdet vi stoler på ved siden av hvert formål som er oppført nedenfor.
Vi bruker informasjonen vi samler inn eller mottar:
• For å lette kontoopprettelse og påloggingsprosess. Hvis du velger å knytte kontoen din til oss til en tredjepartskonto (for eksempel Google- eller Facebook-kontoen din), bruker vi informasjonen du tillot oss å samle inn fra disse tredjepartene for å lette kontoopprettelse og påloggingsprosess for å utføre kontrakt.
• Å legge ut attester. Vi legger ut attester på nettstedet vårt som kan inneholde personlig informasjon. Før vi legger ut en attest, vil vi få ditt samtykke til å bruke navnet ditt og innholdet i attesten. Hvis du ønsker å oppdatere eller slette attesten din, kan du kontakte oss på info@zore.no og huske å oppgi navn, attestasjonssted og kontaktinformasjon.
• Be om tilbakemelding. Vi kan bruke informasjonen din for å be om tilbakemelding og for å kontakte deg om din bruk av nettstedet vårt.
• For å sende administrativ informasjon til deg. Vi kan bruke din personlige informasjon til å sende deg informasjon om produkter, tjenester og nye funksjoner og / eller informasjon om endringer i våre vilkår og betingelser.
• For å beskytte våre tjenester. Vi kan bruke informasjonen din som en del av vårt forsøk på å holde nettstedet vårt trygt og sikkert (for eksempel for svindelovervåking og forebygging).
• For å håndheve vilkårene og betingelsene for forretningsformål, for å overholde juridiske og forskriftsmessige krav eller i forbindelse med kontrakten vår.
• For å svare på juridiske forespørsler og forhindre skade. Hvis vi mottar stevning eller annen juridisk forespørsel, kan det hende vi trenger å inspisere dataene vi har for å avgjøre hvordan vi skal svare.
• Oppfylle og administrere bestillingene dine. Vi kan bruke informasjonen din til å oppfylle og administrere dine bestillinger, betalinger, retur og bytte gjennom nettstedet.
• Administrer loddtrekninger og konkurranser. Vi kan bruke informasjonen din til å administrere premietrekninger og konkurranser når du velger å delta i konkurransene våre.
• Å levere og legge til rette for levering av tjenester til brukeren. Vi kan bruke informasjonen din til å gi deg den etterspurte tjenesten.
For å svare på brukerhenvendelser / tilby brukerstøtte. Vi kan bruke informasjonen din til å svare på dine forespørsler og løse eventuelle problemer du måtte ha med bruken av tjenestene våre.
Å sende deg markedsførings- og reklamekommunikasjon. Vi og / eller våre tredjeparts markedsføringspartnere kan bruke den personlige informasjonen du sender til oss for våre markedsføringsformål, hvis dette er i samsvar med dine markedsføringspreferanser. For eksempel når vi uttrykker interesse for å innhente informasjon om oss eller nettstedet vårt, abonnerer på markedsføring eller på annen måte kontakter oss, vil vi samle inn personlig informasjon fra deg. Du kan når som helst velge bort markedsførings-e-postene våre (se "HVA ER DINE PRIVATRETTIGHETER" nedenfor).
Leverer målrettet reklame til deg. Vi kan bruke informasjonen din til å utvikle og vise personlig innhold og annonsering (og samarbeide med tredjeparter som gjør det) skreddersydd for dine interesser og / eller plassering og for å måle effektiviteten.
For andre forretningsformål. Vi kan bruke informasjonen din til andre forretningsformål, for eksempel dataanalyse, identifisering av brukstrender, bestemmelse av effektiviteten til våre kampanjer og for å evaluere og forbedre nettstedet vårt, produktene, markedsføringen og din opplevelse. Vi kan bruke og lagre denne informasjonen i samlet og anonymisert form, slik at den ikke er knyttet til individuelle sluttbrukere og ikke inkluderer personlig informasjon. Vi bruker ikke identifiserbar personlig informasjon uten ditt samtykke.

3. VIL INFORMASJONEN DIN DELES MED NOEN?
Kort fortalt: Vi deler bare informasjon med ditt samtykke, for å overholde lover, for å gi deg tjenester, for å beskytte dine rettigheter eller for å oppfylle forretningsforpliktelser.
Vi kan behandle eller dele dine data som vi har basert på følgende juridiske grunnlag:
• Samtykke: Vi kan behandle dataene dine hvis du har gitt oss spesifikt samtykke til å bruke din personlige informasjon til et bestemt formål.
• Legitime interesser: Vi kan behandle dataene dine når det er rimelig nødvendig for å oppnå våre legitime forretningsinteresser.
• Utførelse av en kontrakt: Når vi har inngått en kontrakt med deg, kan vi behandle din personlige informasjon for å oppfylle vilkårene i kontrakten.
• Juridiske forpliktelser: Vi kan avsløre informasjonen din der vi er lovlig pålagt å gjøre det for å overholde gjeldende lov, statlige anmodninger, en rettslig prosedyre, rettskjennelse eller rettslig prosess, for eksempel som svar på en rettskjennelse eller en stevning (inkludert som svar på offentlige myndigheter for å oppfylle nasjonale sikkerhets- eller rettshåndhevelseskrav).
• Viktige interesser: Vi kan avsløre informasjonen din der vi mener det er nødvendig å undersøke, forhindre eller iverksette tiltak angående potensielle brudd på retningslinjene våre, mistanke om svindel, situasjoner som involverer potensielle trusler mot enhver persons sikkerhet og ulovlige aktiviteter, eller som bevis i rettssaker som vi er involvert i.
Mer spesifikt kan det hende at vi trenger å behandle dataene dine eller dele din personlige informasjon i følgende situasjoner:

• Forretningsoverføringer. Vi kan dele eller overføre informasjonen din i forbindelse med, eller under forhandlinger om, enhver fusjon, salg av selskapets eiendeler, finansiering eller erverv av hele eller deler av virksomheten vår til et annet selskap.
• Leverandører, konsulenter og andre tredjeparts tjenesteleverandører. Vi kan dele dataene dine med tredjepartsleverandører, tjenesteleverandører, entreprenører eller agenter som utfører tjenester for oss eller på våre vegne og krever tilgang til slik informasjon for å gjøre det arbeidet. Eksempler inkluderer: betalingsbehandling, dataanalyse, e-postlevering, hostingtjenester, kundeservice og markedsføringsarbeid. Vi kan tillate utvalgte tredjeparter å bruke sporingsteknologi på nettstedet, som vil gjøre det mulig for dem å samle inn data på våre vegne om hvordan du kommuniserer med nettstedet vårt over tid. Denne informasjonen kan brukes til blant annet å analysere og spore data, bestemme populariteten til bestemt innhold, sider eller funksjoner, og bedre forstå online aktivitet. Med mindre det er beskrevet i denne kunngjøringen, deler vi ikke, selger, leier eller handler noen av informasjonen din med tredjeparter for deres salgsfremmende formål.
• Tredjepartsannonsører. Vi kan bruke tredjeparts annonseringsfirmaer til å vise annonser når du besøker eller bruker nettstedet. Disse selskapene kan bruke informasjon om dine besøk på nettstedet (e) og andre nettsteder som finnes i informasjonskapsler og andre sporingsteknologier for å kunne tilby annonser om varer og tjenester av interesse for deg.


4. HVEM BLIR DINE INFORMASJONER DELT MED?

Kort fortalt: Vi deler bare informasjon med følgende tredjeparter.
Vi deler og avslører bare informasjonen din med følgende tredjeparter. Vi har kategorisert hver part slik at du lett kan forstå formålet med vår praksis for datainnsamling og behandling. Hvis vi har behandlet dataene dine basert på ditt samtykke, og du ønsker å tilbakekalle ditt samtykke, kan du kontakte oss ved hjelp av kontaktinformasjonen gitt i seksjonen nedenfor med tittelen "HVORDAN KAN DU KONTAKTE OSS OM DENNE VARSLEN?"
-Annonsering, direkte markedsføring og leadgenerering
Google AdSense
-Tillat brukere å koble til deres tredjepartskontoer
Facebook-konto, Google-konto og Instagram-konto
-Kommunisere og chatte med brukere
Facebook-kundechat
-Faktura og fakturering
Stripe, Vipps,
-Retargeting Platformer
Facebook Remarketing, Facebook Custom Audience, Google Ads Remarketingog Google Analytics Remarketing
-Deling og annonsering av sosiale medier
Facebook-reklame og Instagram-reklame
-Brukerkommentarer og forum
Facebook-kommentarer og Google Tag Manager
-Nett- og mobilanalyse
Facebook Ads konverteringssporing, Facebook Analytics, Google Ads, Google Tag Manager og Google Analytics
-Nettstedsvert
Shopify

5. BRUKER VI COOKIES OG ANDRE SPORINGSTEKNOLOGIER?
Kort fortalt: Vi kan bruke informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å samle inn og lagre informasjonen din.
Vi kan bruke informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier (som webfyr og piksler) for å få tilgang til eller lagre informasjon. Spesifikk informasjon om hvordan vi bruker slike teknologier og hvordan du kan nekte visse informasjonskapsler, er beskrevet i vår informasjonskapsel.

6. HVA ER VÅRE STILLINGER PÅ TREDJEPARTS-NETTSIDER?
Kort fortalt: Vi er ikke ansvarlige for sikkerheten til informasjon du deler med tredjepartsleverandører som annonserer, men ikke er tilknyttet nettstedet vårt.
Nettstedet kan inneholde annonser fra tredjeparter som ikke er tilknyttet oss og som kan lenke til andre nettsteder, online tjenester eller mobilapplikasjoner. Vi kan ikke garantere sikkerheten og personvernet til data du gir til tredjeparter. Data samlet inn av tredjeparter dekkes ikke av denne personvernerklæringen. Vi er ikke ansvarlige for innhold eller personvern og sikkerhetspraksis og retningslinjer fra tredjeparter, inkludert andre nettsteder, tjenester eller applikasjoner som kan være lenket til eller fra nettstedet. Du bør gjennomgå retningslinjene til slike tredjeparter og kontakte dem direkte for å svare på spørsmålene dine.

7. Hvor lenge holder vi på informasjonen din?
Kort fortalt: Vi oppbevarer informasjonen din så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålene som er beskrevet i denne personvernerklæringen med mindre annet er lovpålagt.
Vi vil bare lagre din personlige informasjon så lenge det er nødvendig for formålene som er beskrevet i denne personvernerklæringen, med mindre en lengre oppbevaringsperiode er påkrevd eller tillatt i henhold til lov (som skatt, regnskap eller andre juridiske krav). Ingen hensikt i denne kunngjøringen vil kreve at vi oppbevarer din personlige informasjon lenger enn tidsperioden der brukere har en konto hos oss.
Når vi ikke har noe pågående legitimt forretningsbehov for å behandle din personlige informasjon, vil vi enten slette eller anonymisere slik informasjon, eller hvis dette ikke er mulig (for eksempel fordi din personlige informasjon er lagret i backuparkiver), vil vi sikkert lagre din personlige informasjon og isoler den fra videre behandling til sletting er mulig.

8. HVORDAN BEHOLDER VI INFORMASJONEN SIKKER?

Kort fortalt: Vi tar sikte på å beskytte din personlige informasjon gjennom et system med organisatoriske og tekniske sikkerhetstiltak.
Vi har implementert passende tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak som er utformet for å beskytte sikkerheten til personlig informasjon vi behandler. Til tross for våre garantier og anstrengelser for å sikre informasjonen din, kan ingen elektronisk overføring over Internett eller informasjonslagringsteknologi garanteres å være 100% sikker, så vi kan ikke love eller garantere at hackere, nettkriminelle eller andre uautoriserte tredjeparter ikke vil være i stand til å bekjempe sikkerheten vår, og på feil måte samle inn, få tilgang til, stjele eller endre informasjonen din. Selv om vi vil gjøre vårt beste for å beskytte din personlige informasjon, er overføring av personlig informasjon til og fra nettstedet vårt på egen risiko. Du bør bare få tilgang til nettstedet i et sikkert miljø.

9. SAMLER VI INN INFORMASJON FRA MINDREÅRIGE?

Kort fortalt: Vi samler ikke bevisst data fra eller markedsfører til barn under 18 år.

Vi ber ikke bevisst om data fra eller markedsføre barn under 18 år. Ved å bruke nettstedet, erklærer du at du er minst 18 år, eller at du er foreldre eller verge for en slik mindreårig og samtykke til at en slik mindreårig avhengig bruker nettstedet. Hvis vi får vite at personlig informasjon fra brukere under 18 år er samlet inn, vil vi deaktivere kontoen og treffe rimelige tiltak for å umiddelbart slette slike data fra våre poster. Hvis du blir kjent med data vi kan ha samlet inn fra barn under 18 år, kan du kontakte oss på info@zore.no

10. HVA ER DINE PRIVATRETTIGHETER?

Kort sagt: Du kan når som helst se gjennom, endre eller avslutte kontoen din.

Hvis du er bosatt i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet og mener at vi behandler personopplysningene dine ulovlig, har du også rett til å klage til din lokale datatilsyn. Du finner kontaktinformasjonen deres her: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.
Hvis du er bosatt i Sveits, er kontaktinformasjonen for personvernmyndighetene tilgjengelig her: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html.
Hvis du har spørsmål eller kommentarer om personvernrettighetene dine, kan du sende oss en e-post på info@zore.no.
Kontoinformasjon
Hvis du når som helst vil se gjennom eller endre informasjonen i kontoen din eller avslutte kontoen din, kan du:
• Logg på kontoinnstillingene og oppdater brukerkontoen.
• Kontakt oss ved hjelp av kontaktinformasjonen som er oppgitt.
På din forespørsel om å avslutte kontoen din, vil vi deaktivere eller slette kontoen og informasjonen din fra våre aktive databaser. Vi kan imidlertid beholde noe informasjon i filene våre for å forhindre svindel, feilsøke problemer, hjelpe med eventuelle etterforskninger, håndheve vilkårene for bruk og / eller overholde gjeldende juridiske krav.
Informasjonskapsler og lignende teknologier: De fleste nettlesere er satt til å godta informasjonskapsler som standard. Hvis du foretrekker det, kan du vanligvis velge å stille inn nettleseren din til å fjerne informasjonskapsler og å avvise informasjonskapsler. Hvis du velger å fjerne informasjonskapsler eller avvise informasjonskapsler, kan dette påvirke visse funksjoner eller tjenester på nettstedet vårt. For å velge bort interessebasert annonsering fra annonsører på nettstedet vårt, besøk http://www.aboutads.info/choices/.
Å velge bort e-postmarkedsføring: Du kan når som helst avslutte abonnementet på e-postlisten vår ved å klikke på lenken for avmelding i e-postene vi sender, eller ved å kontakte oss ved hjelp av informasjonen nedenfor. Du vil da bli fjernet fra listen over e-postlister for markedsføring - men vi kan fortsatt kommunisere med deg, for eksempel for å sende deg tjenestrelaterte e-postmeldinger som er nødvendige for administrasjon og bruk av kontoen din, for å svare på tjenesteforespørsler eller for andre ikke-markedsføringsformål. For å ellers melde deg ut, kan du:
• Få tilgang til kontoinnstillingene og oppdater innstillingene dine.
• Kontakt oss ved hjelp av kontaktinformasjonen som er oppgitt.

11. KONTROLL FOR FUNKSJONER SOM IKKE SPORES

De fleste nettlesere og noen mobile operativsystemer og mobilapplikasjoner inkluderer en Do-Not-Track ("DNT") -funksjon eller innstilling du kan aktivere for å signalisere at personvernet ditt ikke skal ha data om dine nettlesingsaktiviteter overvåket og samlet inn. På dette stadiet er ingen enhetlig teknologistandard for gjenkjenning og implementering av DNT-signaler ferdigstilt. Som sådan svarer vi for øyeblikket ikke på DNT-lesersignaler eller andre mekanismer som automatisk kommuniserer ditt valg om ikke å bli sporet online. Hvis det blir vedtatt en standard for online sporing som vi må følge i fremtiden, vil vi informere deg om denne praksisen i en revidert versjon av denne personvernerklæringen.


12. OPPDATER VI DENNE MERKNADEN?

Kort fortalt: Ja, vi vil oppdatere denne kunngjøringen som nødvendig for å være i samsvar med relevante lover.
Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen. Den oppdaterte versjonen vil bli angitt med en oppdatert "Revidert" dato, og den oppdaterte versjonen vil tre i kraft så snart den er tilgjengelig. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne personvernerklæringen, kan vi varsle deg enten ved å legge ut en melding om slike endringer, eller ved å sende deg et varsel direkte. Vi oppfordrer deg til å lese denne personvernerklæringen ofte for å bli informert om hvordan vi beskytter informasjonen din.

13. HVORDAN KAN DU KONTAKTE OSS OM DENNE MERKNADEN?

Hvis du har spørsmål eller kommentarer om denne kunngjøringen, kan du sende oss en e-post på info@zore.no eller per post til:
Tek 1 AS
Stjerneblokkveien 17, 1083 Oslo, Norge

14. HVORDAN KAN DU ANMELDE, OPPDATERE ELLER SLETTE DATAENE VI SAMLER INN FRA DEG?

Basert på gjeldende lover i ditt land, kan du ha rett til å be om tilgang til den personlige informasjonen vi samler inn fra deg, endre denne informasjonen eller slette den under noen omstendigheter. For å be om å gjennomgå, oppdatere eller slette din personlige informasjon, vennligst send inn et forespørselsskjema ved å klikke her. Vi vil svare på forespørselen din innen 30 dager.
Denne personvernerklæringen ble opprettet ved hjelp av Termly’s Generator for personvernregler.